Stiinta & Tehnologie

Recall pentru VW Passat in Statele Unite

O parte din autoturismele VW Passat comercializate in Statele Unite au fost chemate in service pentru erori tehnice.

Posesorii de autoturisme din Statele Unite sunt deja obisnuiti cu aceste practici si cu drumurile catre service-uri. Dupa ce ieri cei de la Toyota au chemat in service peste 550.000 de autoturisme pentru verificarea sistemelor de deschidere a geamurilor laterale, astazi este randul celor de la Volkswagen sa cheme la verificari posesorii de Passat.

Chemarea este adreata unui grup constituit din trei modele ale producatorului, toate fabricate intre 1999 si 2005. Primul model este cel cu motorizare de 1.8T benzina, posibilele probleme fiind legate de conductele de combustibil. Al doilea model chemat in service este cel care beneficiaza de sistemul de tractiune integrala 4Motion pentru posibile probleme la valva de ventilatie a rezervorului. Ultimul model este cel cu cutie de viteze automata pentru o verificare a scutului termic al sistemului de evacuare .

Nu se cunoaste exact numarul unitatilor vizate direct de recall-ul realizat de grupul Volkswagen, insa toti americanii vizati urmeaza sa fie anuntati prin telegrama. Volkswagen adreseaza rugamintea tuturor posesorilor de masini din aceasta marca sa se prezinte de urgenta la sediul dealerului de la care au achizitionat masini in cazul in care simt miros de benzina in habitaclu.

 

Pentru mai multe informatii despre ultimele modele de masini de pe piata aboneaza-te la Newsletterul Masini.acasa.ro

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din stiinta-tehnologie

Top

Cauta-ti perechea