Stiinta & Tehnologie

#raging thunder #joc pentru mobile #telefon

Raging Thunder, in versiune online

, companie dezvoltatoare de jocuri pentru dispozitivele mobile, a anuntat un nou update pentru jocul .

Comnpania este cunoscuta pentru dezvoltarea de alte titluri pentru telefoanele mobile precum Crash Bandicoot Nitro Kart.

Curse online

Raging Thunder este un joc in stil arcade de curse cu masini, dar care se foloseste de caracteristicile iPhone-ului ca accelerometrul si ecranul tactil. In plus, titlul permite modul multiplayer si are o grafica foarte buna. Noul update va traspune online.

"Am primit un raspuns pozitiv de la fani in ceea ce priveste jocul Raging Thunder. Singurul lucru pe care utilizatorii il doreau era sa joace impotriva unor adversari adevarati, online. Acestea fiind spune am facut o versiune Beta online pentru acest joc. De aici vom vedea cum decurg lucrurile", a declarat Mitri Bautista-Wiberg, fondator al Polarbit .

Planuri Polarbit

Raging Thunder a fost primul titlu pe care compania Polarbit l-a dezvoltat pentru terminalul Apple. Totusi, planurile companiei sunt de a dezvolta si alte jocuri pentru iPhone sau iPod, pentru ca Raging Thunder s-a lansat in acelasi timp si pentru iPod Touch .

"In acest moment iPhone-ul este un model pentru dispozitivele mobile high-end. Faptul ca sustinem acest produs este ceva normal. Una din ambitiile noastre a fost sa includem in acest joc posibilitatea de a conecta mai multi jucatori la un , un lucru care nu prea a fost utilizat pentru dispozitivele iPhone si iPod Touch. Atunci cand concurezi impotriva altui jucator real, utilizatorul simte diferenta, iar actiunea este cu totul diferita", a declarat Anders Nilsson, CTO-ul Polarbit.

Jocul este disponbil pentru download in magazinul online Apple, . In cazul in care utilizatorii au deja instalat jocul pe iPhone, update-ul este gratuit. Polarbit atentioneaza asupra faptului ca versiunea online este inca in versiune Beta si ar putea contine erori.

Autor: Andreea Dihel

Pentru a fi la curent cu cele mai recente lansari si informatii din domeniul telefoniei mobile aboneaza-te la Newsletterul Mobile.acasa.ro

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din stiinta-tehnologie

Top

Cauta-ti perechea