Stiinta & Tehnologie

#pudge #apple #iphone

Pudge disponibil pentru iPhone

Binary Hammer, dezvoltator independent de continut pentru dispozitivele mobile, anunta lansarea unui nou joc.

Pudge va fi disponibil atat pentru telefonul Apple, iPhone-ul, cat si pentru dispozitivele iPod Touch .

Actiune sub apa

Titlul este un joc de actiune distractiv care are drept erou ca un pestisor intr-un ocean. Pudge trebuie ghidat printr-o serie de obstacole pentru a obtine un scor cat mai mare la finalul jocului.

Pentru ca acesta este destinat dispozitivelor cu ecran tactil , jocul se va folosi de aceste elemente. Totodata, accelerometrul din dotare este si el folosit in timpul jocului.

Pudge este primul joc pentru iPhone si iPod Touch a celor de Binary Hammer. Pentru realizarea lui, compania a apelat la ajutorul celor de la Javira, alti dezvoltatori de continut pentru dispozitivele mobile.

Povestea unui peste

Pentru al controla pe Pudge trebuie sa atingi ecranul cu degetul in directia in care acesta trebuie directionat. Pentru a merge in sus sau joc, inclina dispozitivul.

Compania nu a anuntat data exacta de lansare a jocului. Aceasta va poatea fi gasit in magazinul Apple, Appstore. In prezent nu se stie nici pretul de achizitie a lui Pudge.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din stiinta-tehnologie

Top

Cauta-ti perechea