Stiinta & Tehnologie

#huse telefon #huse #telefon

Protejeaza-ti telefonul cu husele si foliile de la GSMnet.ro

Una din placerile vietii este achizitionarea unui telefon nou-nout. In primele luni oricine are grija de el ca de ochii din cap, ca nu cumva sa apara vreo zgarietura sau mai rau de atat. Insa, pe parcurs, aceasta atentie se diminueaza si incepi ba sa il scapi, ba sa il pui laolalta cu cheile, iar toatea aceste lucruri afecteaza aspectului sau.

 

GSMnet pune la dispozitie clientilor sai o gama variata de produse pentru protectia telefoanelor, precum si alte accesorii auxiliare.

De ce ai nevoie de o husa de protectie?

Husele de protectie ajuta la mentinerea telefonului intact in caz de scapari accidentale. Fara o protectie pentru telefon ai toate sansele sa iti distrugi carcasa, iar fara o folie, in cele mai multe cazuri in urma scaparii telefonului, rezulta craparea sticlei ecranului sau, in cel mai rau caz, dauna totala a display-ului.

In astfel de situatii de obicei, in functie de ce telefon ai, costurile de reparatie pot fi extrem de usturatoare, pana in punctul in care mai degraba iti cumperi un telefon nou. Husele de protectie diminueaza considerabil sansele de distrugere a telefonului. Cele confectionate din silicon, practic amortizeaza socurile suferite in cazul scaparii telefonului in orice unghi, fiindca sunt extrem de flexibile. Daca esti in cautarea unor huse iPhone 12 pro de exemplu, GSMnet dispune de o paleta impresionanta de huse calitative pentru device-ul tau.

Husele pentru iPhone 12 Pro trebuie sa confere protectie, insa asta nu inseamna ca nu pot avea si un design placut. Cele de la GSMnet se regasesc intr-o varietate de culori vibrante sau cu print-uri interesante, iar achizitionand mai multe ai posibilitatea sa schimbi aspectul telefonului de fiecare data cand te plictisesti. Sunt durabile si se pliaza perfect pe curburile modelului de telefon pe care il detii, acoperind perfect marginile si spatele acestuia. Totodata, nu aduc impedimente in utilizarea porturilor sau a butoanelor laterale.

Husele originale Apple pentru iPhone 12 se deosebesc printr-o calitate exceptionala a materialelor – TPU sau piele naturala cat si prin integrarea tehnologiei de incarcare wireless MagSafe. Exteriorul este moale, finisat, placut la atingere pentru a iti oferi confort in timp ce tii telefonul in mana, iar pe interior, materialul din microfibra iti va proteja perfect telefonul de zgarieturi.

Foliile de protectie sunt un must-have

O folie buna cu siguranta este necesara pentru orice telefon, mai ales in cazul in care te stii mai neindemanatic. Poate uneori din graba sau neatentie iti pui telefonul in buzunar impreuna cu cheile de la casa, iar in urma acestui lucru zgarieturile fine isi vor face aparitia pe ecran.

Folia de protectie este un plus de siguranta adus telefonului, pentru a fi protejat integral. In caz de il scapi pe fata, o folie de protectie ca de exemplu din sticla securizata, nu numai ca previne zgarierea ecranului si protejeaza impotriva prafului, dar aceasta va incasa daunele contactului cu solul. Va prelua socul si se va crapa ea, in locul ecranului. Apoi pur si simplu o poti schimba, iar telefonul tau va arata ca nou. Vezi aici toate detalii tehnice despre ultimele modele de iPhone.

In ceea ce priveste foliile de protectie, cele de la BlueShield UV sau full glue sunt cunoscute pentru calitatea lor, acestea avand proprietati speciale, testate si avizate de echipa GSMnet. Aceste folii sunt taiate cu precizie milimetrica pentru a se potrivi perfect telefonului. Este de o transparenta desavarsita pentru un maximum de claritate, utilizarea amprentei nefiind afectata. Ultra subtiri, 3D, elastice si rezistente, foliile de la BlueShield by Mobiparts duc protectia telefonului la un nivel din cu totul alta galaxie.

Intra pe site-ul oficial www.gsmnet.ro si alege accesoriile potrivite telefonului tau.

Contact: 0241480088

Sursa foto: gsmnet.ro

Advertorial

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din stiinta-tehnologie

Top

Cauta-ti perechea