Stiinta & Tehnologie

#programul rabla #laszlo borbely

Programul "Rabla" revine din 15 februarie

Dupa ce voucherele "Rabla" din 2010 expira la sfarsitul lunii ianuarie, programul va incepe din nou la jumatatea lunii februarie.

Regulile programului "Rabla" nu au fost modificate fata de anul trecut. La achizitionarea unui autoturism nou, romanii vor putea folosi trei vouchere in valoare de 3.800 de lei.

"In jur de 15 februarie pornim din nou programul si pastram aceleasi criterii, nu le schimbam pentru ca a mers foarte bine. Sper ca si anul acesta va fi un program de succes, pentru ca trebuie sa dispara aceste masini mai vechi de 10 ani care polueaza.

Statul da bani si, in plus, sprijinim prin aceasta - acum se fabrica numai Euro 5 si Euro 6, sprijinim ca oamenii sa poata sa acceada la o masina noua", a declarat Ministrul Mediului , Laszlo Borbely , citat de incont.ro.

Din cele 90.000 de automobile noi cumparate anul trecut in Romania, 60.000 au fost cumparate folosind cel putin un voucher "Rabla".

Programul a dus la casarea a 190.000 de masini in 2010.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din stiinta-tehnologie

Top

Cauta-ti perechea