Stiinta & Tehnologie

#nokia n8 #nokia

Probleme hardware pentru Nokia N8?

Telefoanele Nokia N8 sunt afectate de o problema care pare a fi un defect de productie.

"Dupa terminarea bateriei, Nokia N8 nu mai porneste". Aceasta este problema pe care zeci de utilizatori au raportat-o pe forumul oficial al companiei producatoare.

Nokia nu a dat inca niciun raspuns oficial problemelor, insa utilizatorii au incercat mai multe variante cu diferite sanse de succes, potrivit go4it.ro.

Cand au banuit ca problema ar fi legata de supraincalzirea unui senzor, unii cumparatori si-au bagat telefonul Nokia N8 in frigider, solutie care a rezolvat problema doar in unele cazuri.

Pe site-ul Nokia, utilizatorilor li se recomanda apasarea butonului "Power" timp de 8 secunde pentru pornirea telefonului, insa putini din cei care au incercat au reusit sa porneasca telefonul.

Odata inchise, unele telefoane Nokia N8 nu mai pot fi pornite si nu mai raspund atunci cand sunt puse la incercat. Moderatorii de pe forumul oficial nu recomanda introducerea telefonului in frigider pentru racire.

Pana acum problema a afectat un numar relativ redus de cumparatori, insa daca mai multi intampina aceleasi obstacole, Nokia ar putea avea de rezolvat o problema majora.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din stiinta-tehnologie

Top

Cauta-ti perechea