Stiinta & Tehnologie

Problema lansarii Sony Ericsson X1 rezolvata

Daca in week-end-ul trecut toata lumea se intrista la aflarea vestii in care mult ravnitul telefon se lasa asteptat inca un an de zile, azi avem raspunsul oficial al companiei.

Se pare ca in termeni oficiali, lansarea telefonului ramane aceeasi, adica spre sfaristul acestui an. Lucru care poate doar sa ne bucure. Dar mai sunt si persoane care nu stiu exact ce s-a intamplat.

Totul a inceput cand devoratorii de informatie au dat peste lista de planificari de lansare a mai multor telefoane Sony Ericsson. Cel care a atras atentia a fost modelul , care se afla in capul listei cu o data bomba de intrare in magazine de 2 februarie 2009.

Pentru ca pagina era o sursa oficiala, zvonurile au zburat foarte repede si asa s-a ajuns la un vacarm de amploare intr-o perioada foarte scurta de timp.

Portret XPERIA

Modelul Sony Ericsson XPERIA X1 este primul telefon al companiei care ruleaza sistemul de operare Windows Mobile. Modelul a fost prezentat la congresul de telefonie mobila din acest an de la Barcelona, fiind printre punctele de atractie cele mai cautate.

Cei interesati de acest model pot sa se astepte de la XPERIA la o infatisare metalizata, ecran de 3 inchi, conectivitate HSDPA, completa QWERTY si multe altele.

S-a rezolvat

Acum ca oficialii de la Sony Ericsson au lamurit problema, lucrurile stau altfel. Amanarea era invaluita intr-un mare mister, mai ales ca nimeni nu s-a "sinchisit" sa faca vreun anunt. Dar dupa spusele lor, cauza este o simpla greseala de tiparire .

Daca stam sa ne gandim, lansarea intarziata era o pierderea prea mare. Anul acesta ii va aduce toti banii lui Sony Ericsson. Daca incercau schema anul viitor, cine stie cu ce trebuiau sa se confrunte... Cu un nou iPhone mai mare si mai tare...

Autor: Andreea Dihel

Pentru a fi la curent cu cele mai recente lansari si informatii din domeniul telefoniei mobile aboneaza-te la Newsletterul Mobile.acasa.ro

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din stiinta-tehnologie

Top

Cauta-ti perechea