Stiinta & Tehnologie

#microfon spion #microfon

Principii importante pentru a alege cele mai bune microfoane spion

In ultimii ani, din ce in ce mai multe persoane care si-au pierdut increderea in angajatii lor, in partenerii de cuplu si chiar in copii, opteaza pentru folosirea unor mici dispozitive de tip microfoane spion astfel incât sa se convinga daca, intr-adevar, temerile si banuielile lor sunt adevarate sau nu. Microfoanele spion pot fi folosite deopotriva pentru a inregistra diferite situatii si interviuri, dar si pentru a conversatii si pentru a “spiona” persoanele dragi sau angajatii care nu sunt foarte onesti.

 

Pe masura ce tehnologia avanseaza, apar din ce in ce mai multe posibilitati de a o utiliza in scopuri inedite. Unul din cele mai apreciate gadgeturi de pe piata la momentul actual, microfonul spion poate fi plasat in diferite incaperi ale casei sau ale companiei, preluând semnalul acustic si transmitându-l pe o unitate de receptie la alegere.

De ce opteaza cumparatorii pentru folosirea microfoanelor spion?

Majoritatea cumparatorilor apeleaza la aceasta solutie, a microfoanelor spion, pentru a asculta o conversatie in timp real, dar exista si posibilitatea de a inregistra convorbirea, mai ales daca este vorba despre un dispozitiv multifunctional.

Microfoanele spion sunt extrem de eficiente pentru a lamuri atât situatii pe plan familial, cât si profesional, pentru a descoperi cine fura din companie, daca partenerul inseala, daca bona se comporta frumos sau nu cu copilul si daca batrânul este ingrijit in mod corespunzator de catre persoana angajata in acest sens.

Criterii pentru a alege cele mai bune microfoane spion

Pentru a alege cele mai bune microfoane spion este necesar ca potentialii cumparatori sa se ghideze dupa:

  •  tehnologia folosita. In acest caz exista doua posibilitati principale: microfoanele de interceptare localizata si cele cu interceptare la distanta. Clientii care doresc sa asculte clar ce se petrece intr-un anumit loc pot opta pentru microfoanele localizate care vor fi plasate acolo unde se doreste preluarea semnalului acustic si cu ajutorul carora se pot asculta zgomotele si conversatiile pe o anumita raza in jurul microfonului fixat. Pe de alta parte, cei care doresc sa urmareasca un dialog de la distanta trebuie sa opteze pentru microfoanele cu interceptare la distanta;
  •  functii. Din aceasta perspectiva, exista numeroase optiuni din care clientii pot alege. Exista, asadar, microfoane spion cu inregistrare, modele pentru telefon, dar si microfoane care au optiunea inregistrarii video. Ultimele tipuri de microfoane, cele care inregistreaza video, sunt si cele preferate de catre cumparatori;
  •  utilitate. Microfoanele spion performante sunt cele care trimit un apel telefonic de pe cartela integrata in dispozitiv in momentul in care detecteaza sunet in incaperea in care au fost fixate, pornind la comanda vocala, astfel incât utilizatorii sa nu rateze niciun detaliu important. Tot in ceea ce priveste utilitatea, sensibilitatea de activare a functiei vocale ar trebui setata pentru o intensitate sonora adecvata unei conversatii;
  •  parametrii de functionare. Un alt criteriu important de achizitie al microfoanelor spion este reprezentat de raza de actiune si autonomia, sau parametrii de functionare ai acestor dispozitive. Pentru modelele cu localizare fixa, este important ca utilizatorii sa beneficieze de o raza de detectie pentru activarea vocala de minim 10 metri, iar la utilizare continua, este ideal ca piesa aleasa sa poata oferi minim 60 de minute de convorbire.

Sursa foto: smtsol.ro

Advertorial

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din stiinta-tehnologie

Top

Cauta-ti perechea