Stiinta & Tehnologie

#supermarket NFC #smartphone nfc #tehnologie NFC

Primul supermarket NFC din lume se deschide la Paris

Tehnologia NFC este adoptata la scara tot mai larga de producatorii de electronice, iar functiile ei vor fi exploatate la maxim in primul supermarket NFC din lume, ce se deschide la Paris.

Capacitatea telefonului sau a tabletei de a citi etichetele NFC poate revolutiona modul in care iti faci cumparaturile. Fiecare produs din raft va avea propria eticheta NFC, ce permite astfel inregistrarea fiecarui produs intr-o lista ce se prezinta la casa de marcat, scrie Geek.com.

Datorita tehnologiei NFC din smartphone-uri si tablete, cumparatorii vor putea stii cat de mult costa produsele din cos si pot obtine informatii nutritionale suplimentare.

Introducerea tehnologiei NFC la nivelul unui supermarket poate avea ca efect si eliminarea erorilor de la casa de marcat, iar clientul poate conecta si cardul de loialitate la aplicatia NFC, pentru a beneficia de toate reducerile.



Sursa foto: Rfidjournal.com
 

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din stiinta-tehnologie

Top

Cauta-ti perechea