Stiinta & Tehnologie

#sony #smartphone #sony mt27i pepper # telefon sony

Primele imagini cu Sony MT27i Pepper

Primele imagini cu Sony MT27i Pepper au aparut pe internet, alaturi de informatii despre specificatiile telefonului si data aproximativa a lansarii.

Noul telefon Sony MT27i Pepper a fost comparat cu Xperia Neo , iar zvonurile spun ca acesta va fi promovat ca un succesor al lui Neo, potrivit Pocketnow.com.

Telefonul va avea un display de 3,7 inci cu o rezolutie de 854x480. Sonny MT27i Pepper va folosi un procesor single-core de 1.0 Ghz, iar partea grafica va fi asigurata de Mali 400. MT27i Pepper va fi dotat si cu o camera foto de 5 MP, capabila sa inregistreze continut video la 720p.

Intregul program de lansari de mobile pregatit de Sony pentru anul 2012 a ajuns online. Deocamdata, compania pregateste lansarea Pepper la inceputul lunii aprilie, pentru un pret de circa 300 Euro. Prezentarea oficiala va avea loc probabil in luna februarie, la MWC 2012 , in Spania.



Sursa foto: AndroidCommunity.com

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din stiinta-tehnologie

Top

Cauta-ti perechea