Stiinta & Tehnologie

#motoare #dacia logan mcv #portbagaj #airbaguri laterale #bancheta spate #imagini #propulsor

Primele imagini cu noua Dacia Logan MCV

Dacia a lansat, in prima zi de desfasurare a Salonului Auto de la Geneva, noul model Dacia Logan MCV si seria limitata Duster Adventure.

Noul Logan MCV este mult mai spatios in interior, are o capacitate de 5 locuri si dispune de un portbagaj cu un volum de 573 de litri.



Printre dotarile disponibile ale noii serii Logan se numara sistemul de control al stabilitatii ESP, directia asistata, airbagurile laterale, bancheta spate rabatabila, limitatorul si regulatoul de viteza sau asistenta la parcarea cu spatele.



Dacia Logan MCV este disponibila cu doua motoare pe benzina: motorul 1.2 16v 75 si noul motor turbo pe benzina cu trei cilindri TCe 90, cu un consum de 5 litri/ 100 km, potrivit constructorului.




Oferta de motorizari diesel este concentrata pe propulsorul 1.5 dCi, disponibil si el in doua variante de putere - 66 kW (90 CP) si 55 kW (75 CP).

Noul Logan MCV va putea fi comandat incepand din al doilea trimestru 2013 si va avea un pret de pornire de 8.980 de euro, in Franta.


Seria limitata Duster Aventure, care va fi echipata cu o rampa de proiectoare si un sistem de navigatie Garmin, va fi comercializata in 16 tari incepand cu luna aprilie.

Sursa foto: www.sport.ro

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din stiinta-tehnologie

Top

Cauta-ti perechea