Stiinta & Tehnologie

#imagini #audi a5 cabrio #prezentare oficiala

Primele imagini cu Audi A5 Cabrio

Acum va puteti bucura de imagini cu noul , model care va inlocui actualul Audi A4 Drop-Top de la anul. Fotografiile spion ne arata cum va arata viitorul .

Masina surprinsa in timpul testelor este un S5 cu motorizare de 4.2 litri V8 reprezentand topul de gama. Acest model pare sa fie versiunea finala pentru Audi A5 Cabrio , masina surprinsa la teste avand doar stopurile camuflate.

Mai multe imagini cu viitorul Audi A5 Cabrio

Masina dispune de un acoperis soft-top, producatorul ignorand parca tendinta pentru acoperisurile retractabile rigide, folosit si de principalul sau concurent, BMW Seria 3 Convertible. Dupa cum au declarat sefii de la Audi pentru Auto Express, modelele decapotabile ale marcii nu vor fi echipate cu acoperisuri rigide deoarece sunt prea multe compromisuri de facut referitor la stil si performanta.

Ca aspect, viitorul A5 Cabrio va arata la fel ca versiunea coupe a modelului. Dupa cum se vede in imagini aceasta pastreaza acelasi aspect agresiv si sportiv al partii frontale ce incorporeaza farurile cu tehnologie LED pentru luminile de zi. Deoarece modelul A5 este mai mare decat A4, viitorul A5 Cabrio va fi o masina 2+2 cu un spatiu mai generos pentru persoanele din spate decat la modelul A4 Cabrio.

Motorizarea de baza pentru viitorul Audi A5 este de 1.8 litri care produce 170 CP iar varful de gama este reprezentat de motorul de 3.2 litri V6 si 265 CP.

Motorizarile disel sunt si ele doua la numar: 2.7 litri de 190 CP si 3.0 litri V6 TDI care dezvolta 240 CP.

Pentru modelul sport S5 motorizarea este una de 4.2 litri V8, pe benzina, care dezvolta 349 CP.

Noul Audi A5 Cabrio urmeaza sa intre in productie la jumatatea anului 2009 iar lansarea oficiala a modelului este asteptata cu ocazia Salonului Auto de la Los Angeles. Preturile oficiale nu au fost inca anuntate insa sunt estimate in jurul valorii de 45.000 de euro.


Pentru mai multe informatii despre ultimele modele de masini de pe piata aboneaza-te la Newsletterul Masini.acasa.ro

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din stiinta-tehnologie

Top

Cauta-ti perechea