Stiinta & Tehnologie

#mini #countryman #cooper s

Primele imagini ale lui Mini Countryman

Iata primele imagini oficiale ale noului Mini R60, intitulat Countryman . Modelul este primul crossover al marcii britanice si beneficiaza de tractiune integrala si de un design deosebit.

La doar o zi de la prezentarea unui clip teaser al lui Mini Countryman , primele imagini ale noului crossover de la Mini au aparut misterios pe internet. Dupa calitatea imaginilor si modul in care sunt realizate, acestea fac parte din lotul de imagini de presa care au fost scapate pe internet inaintea embargoului oficial. Cele trei fotografii surprind versiunea Cooper S a lui Contryman, care beneficiaza si de tractiune integrala intitulata, original, ALL4.

Versiunea Cooper S are o transmisie manuala cu sase trepte. Din ce putem observa, toate detaliile si ornamentele de la interior sunt realizate in stilul modelelor precedente de la Mini, la fel ca exteriorul, care a primit acelasi design nonconformist adaptat la un crossover. Aparent, noul crossover de la Mini nu este la fel de inalt precum conceptul Beachcomber prezentat la Salonul Auto de la Detroit din acest an.

Mini Countryman
este asteptat sa debuteze la Salonul Auto de la Geneva, din luna martie . Countryman este cel mai mare model Mini creat vreodata si,totodata, primul crossover al marcii. Desi nu este mai inalt decat conceptul Beachcomber, acesta prezinta o garda la sol ceva mai mare, blocuri optice mai mari si o parte frontala mult mai agresiva.

Cititi mai multe pe AutoMartket.ro   
 

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din stiinta-tehnologie

Top

Cauta-ti perechea