Stiinta & Tehnologie

Primele fotografii cu Alfa Romeo MiTo

Dupa ce toata presa internationala a acordat mai multa atentie posibilului nume pentru acest model, cei de la Alfa Romeo au reusit sa termine masina si au iesit cu ea la plimbare pe strazile din Torino.

Mai multe poze cu Alfa Romeo MiTo 

Cei de la Alfa Romeo au facut un sondaj in tarile din Europa de Vest si in urma caruia numele pentru model parea a fi Furiosa, insa cei de la Alfa Romeo au optat in cele din urma pentru MiTo .

Noul Alfa Romeo MiTo a fost fotografiat pe strazile din Torino, masina fiind scoasa la plimbare pentru fotografii si filmulete cu caracter publicitar.

Cel mai probabil masina va fi prezentata publicului larg in cadrul Salonului Auto de la Paris, din toamna acestui an, urmand sa ajunga in showroom-uri din 2009.

Desi imprumuta platforma tehnica de la Fiat Grande Punto , MiTo se va clasa peste acesta datorita finisajelor premium prezente la interior.

Printre motorizari se numara cele de 1.4, 1.6 si 2.0 litri benzina insa cu singuranta vom avea parte si de variante diesel.

 

Pentru mai multe informatii despre ultimele modele de masini de pe piata aboneaza-te la Newsletterul Masini.acasa.ro

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din stiinta-tehnologie

Top

Cauta-ti perechea