Stiinta & Tehnologie

#skoda superb #presedinte cehia #milos zeman #skoda limuzina

Prima Skoda Superb 2013, livrata presedintelui Cehiei

 

Skoda a livrat primul Superb in versiunea 2013 presedintelui ceh Milos Zeman. Vopsita in negru perlat, limuzina prezidentiala este defapt varianta Laurin & Klemen si vine cu piele maro la interior, accente negre contrastante si scaune incalzite/ventilate.

Puterea masinii vine de la motorul V6 FSI de 3.6 litri care dezvolta 260 CP si atinge un cuplu maxim de 350 Nm. Acesta este conectat la o transmisie DSG in sase trepte si sistem de tractiune integrala care permite Skodei sa accelereze de la 0-100 km/h in 6.4 secunde si sa atinga o viteza maxima limitata electronic la 250 km/h.

Astfel, Skoda Superb devine o adevarata "limuzina prezidentiala" care se pare ca va fi folosita de presedintele ceh atat in deplasarile in interes de munca, cat si in timpul liber. Skoda va incepe sa livreze noul Superb in toata Europa, in Romania fiind disponibila undeva din toamna.

Sursa foto: autoblog.nl

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din stiinta-tehnologie

Top

Cauta-ti perechea