Stiinta & Tehnologie

#masini bmw seria 5 touring lansare prezentare

Prima imagine cu noul Bmw Seria 5

Au aparut o serie de schite cu BMW – asteptat sa apara abia in 2010. Asta la putin timp dupa ce au fost facute publice imagini cu modelul urmator de A6 Avant. Lideri in clasa lor, sedan impreuna si varianta wagon sunt vehicule cu mare greutate in gama producatorului german. Astfel zvonurile privind noua generatie de modele au nascut imediat speculatii in ceea ce priveste design-ul.

Noul Seria 5 este programat sa se dezvaluie lumii la sfarsitul lui 2009 pentru a ajunge in productie anul urmator. Masini-prototip camuflate “la greu” au fost deja ochite la teste pe strazile din Munchen. Ghidandu-se dupa acestea si incercand sa ghiceasca ce s-ar ascunde sub camuflaj , artistii au creat o schita a viitorului model wagon, dandu-ne o idee despre cum ar putea arata. Daca acestia au sau nu dreptate, ramane sa constatam cel mai tarziu anul viitor, desi s-ar putea sa nu asteptam chiar atat. Gratie unor “binevoitori” sau chiar strategilor de la marketing.

Motorizare
Generatia urmatoare de va continua sa utilizeze motoare turbo . Sub capota noilor modele se vor afla un V8 twin-turbo de 4.4 litri de la recent-dezvaluitul X6, dar si alte variante turbo-diesel. Sistemul de transmisie va include o cutie de viteze manuala cu sase rapoarte precum si una semi-automata Steptronic cu sase trepte, noutatea fiind o cutie cu opt rapoarte marca ZF. La acest capitol BMW trebuie sa recupereze deja ecartul pe care si l-a creat Lexus cu transmisia sa automata in opt trepte.


Performanta 5-ului va fi imbunatatita gratie utilizarii materialelor usoare si de ultima generatie cum sunt fibra de carbon si aluminiul.

 Imaginea cu Bmw Seria 5 Touring

Pentru mai multe informatii despre ultimele modele de masini de pe piata aboneaza-te la Newsletterul Masini.acasa.ro

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din stiinta-tehnologie

Top

Cauta-ti perechea