Stiinta & Tehnologie

#bmw #bavaria motors #baneasa

Prim-ministrul landului Bavaria, in vizita la Automobile Bavaria

automobile bavaria a avut parte in ziua ce tocmai a trecut de un oaspete de seama. Este vorba de  prim-ministrul landului Bavaria , Horst Seehofer , care se afla in vizita oficiala in Romania.

Astfel, Seehofer a acceptat invitatia domnului Michael Schmidt, presedinte al Grupului Automobile Bavaria de a vizita sediul central al celei mai puternice retele de distribuitori BMW din Europa Centrala si de Est.

Automobile Bavaria include 15 dealeri BMW in Romania si Germania. De asemenea, in portofoliul Grupului se afla si una dintre cele mai importante marci de autocamioane din Europa, MAN.

Sediul central al Grupului, situat in Baneasa, a implicat o investitie de 12 milioane de Euro. Cladirea constituie unul dintre cele mai impresionante dealershipuri BMW din Europa ce include showroom si service BMW, showroom si service MINI, depozit piese de schimb , birouri, spatiu pentru evenimente, terasa, spatii de asteptare pentru clienti, bar BMW, lifestyle shop, sali de conferinta si sali de training.

Horst Seehofer
este premierul landului Bavaria si presedintele Uniunii Crestin-Sociale din Bavaria, incepand cu anul 2008. Politicanul german a fost ministru al Sanatatii si Securitatii Sociale, intre 1992 si 1998, apoi, intre 2005 si 2008, a fost ministru federal pentru Alimentatie, Agricultura si Protectia Consumatorului , in cadrul cabinetului condus de Angela Merkel.

Cititi mai multe pe Auto.ro

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din stiinta-tehnologie

Top

Cauta-ti perechea