Stiinta & Tehnologie

#lansare renault laguna iii

Prezentare Renault Laguna III

Noua generatie a modelului Renault Laguna a fost prezentata publicului iesean in prezenta frumoaselor bebeluse de la Carcotasi.

Show-ul a inceput cu discursul campionul national la raliuri, Titi Aur, a vorbit despre importanta reuniunii dintre sasiu si directie si a fost urmat de cel al directorului de marketing Simona Nica.

Dupa cele doua discursuri a urmat dansul provocator al celor doua prezente feminine, ce a reusit sa atraga publicul. Dupa toate acestea a venit si momentul mult asteptat: dezvelirea modelului pentru ochii curiosilor adunati la sediul dealer-ului local de la Bras.

Galerie foto cu noul model Renault Laguna III

Cu ajutorul acestui model Renault Laguna incearca sa recucereasca segmentul premium, concurand direct cu Volkswagen Passat , Bmw Seria 3 sau Audi A4.

Dupa esecul modelului VelSatis , producatorul francez a construit aceasta masina de la zero pentru a nu intampina alte situatii neplacute.

Renault Laguna
Modelul ajuns acum la a treia generatie poate fi achizitionat atat in varianta sedan cat si estate(break).

Motorizarile propuse pentru noul Renault Laguna sunt doua propulsoare pe benzina de 1.6 litri de 110 CP si 2.0 litri si 140 CP, precum si doua motoare diesel de 1.5 litri de 110 CP si unul de 2.0 litri ce dezvolta 150 CP.

Pretul noului model Laguna este cuprins intre 22.000 si 27.000 de euro.

 

Pentru mai multe informatii despre ultimele modele de masini de pe piata aboneaza-te la Newsletterul Masini.acasa.ro

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din stiinta-tehnologie

Top

Cauta-ti perechea