Stiinta & Tehnologie

#fiesta zetec s #lasare #ford

Prezentare Ford Fiesta Zetec S

Cu ocazia Salonului Auto British Motorshow de saptamana viitoare, cei de la Ford au pregatit prezentara oficiala a modelului Fiesta Zetec S ce va insoti modelul Focus RS . Directorul de marketing britanic al celor de la Ford a declarat: “ Fiesta a uimit intotdeauna pentru placerea oferita soferilor. Acest model ofera performante extraordinare si un stil sportiv adica arata foarte bine si merge pe cat de bine arata.”

Noul Fiesta Zetec S va fi propulsat fie de noul motor Duratec Ti-VCT ce produce 118 CP sau un motor diesel Duratorq TDCi ce dezvolta 90 CP. Ford Fiesta Zetec S va putea ajunge de la 0 – 100 km/h in 9.9 secunde si va avea o viteza de top de 193 km/h.

Modelul a fost dotat cu suspensii sport modificate si coborate, un spoiler fata marit si agresiv, praguri laterale si eleron in partea din spate. Dispune de jante de aluminiu de 16 inch precum si proiectoarele de ceata ce completeaza aspectul sportiv al masinii.

Ford Fiesta Zetec S va fi disponibil in Europa inca din toamna acestui an iar preturile vor fi anuntate saptamna viitoare.

 

Pentru mai multe informatii despre ultimele modele de masini de pe piata aboneaza-te la Newsletterul Masini.acasa.ro

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din stiinta-tehnologie

Top

Cauta-ti perechea