Stiinta & Tehnologie

# pret galaxy s6 #s6 edge # galaxy s6 #samsung galaxy #smartphone

Pretul urias cu care ajunge in Romania Galaxy S6

La jumatatea lunii aprilie, cele mai puternice telefoane lansate vreodata de Samsung, Galaxy S6 si Galaxy S6 Edge, vor ajunge in magazinele din Romania. Toti marii retaileri le vor avea in oferte.

Daca ti-ai facut deja planuri pentru unul dintre noile smartphone-uri Samsung, ei bine, afla ca pretul lor nu e tocmai accesibil. Potrivit gadgetreport.ro, se speculeaza ca acestea ar urma sa fie in jurul nivelului de 700 de euro, adica aproximativ 3.150 de lei, in cazul Galaxy S6 si de 850 de euro pentru modelul Galaxy S6 Edge, adica 3.825 de lei. Tarifele sunt valabile pentru modelele cu spatiu de stocare de 32 GB.



Cel mai scump va fi modelul Galaxy S6 Edge de 128 GB, care va costa 1.050 de euro, in timp ce versiunea Galaxy S6 cu acelasi spatiu de stocare va fi vanduta, cel mai probabil, la 900 euro, mai scrie site-ul citat.

17 aprilie a fost lansata ca data la care cele doua telefoane de ultima generatie vor putea fi precomandate, atat de la Telekom, cat si de la Vodafone. Orange inca nu a venit cu un anunt oficial, insa este de asteptat ca si acest operator sa lanseze telefoanele tot la mijlocul lunii aprilie.



Samsung Galaxy S6 si Galaxy S6 Edge vor fi disponibile si la emag.ro, cel mai probabil aproape de sfarsitul lui aprilie.

Foto: androidinfo.net
 

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din stiinta-tehnologie

Top

Cauta-ti perechea