Stiinta & Tehnologie

Prada si LG lanseaza telefonul fashion

Dupa succesul pe care LG l-a inregistrat cu modelul "Chocolate", compania face un pas mai departe si ataca segmentul fashion. Nu singu-ra, ci impreuna cu Prada. Parteneriatul exclusiv dintre LG si Prada se va concretiza la inceputul lui 2007, cind cele doua companii vor lansa pe piata un terminal despre care nu se stiu inca prea multe. Ce inseamna un telefon mobil fashion? Pe scurt este cam ceea ce Motorola a incercat sa faca impreuna cu D&G, prin lansarea modelului Razr V3 Gold, un telefon editie speciala care se rezuma, insa, doar la adaugarea unor detalii de design si pastrarea caracteristicilor tehnice initiale ale aparatului. LG si Prada promit altceva, un terminal revolutionar atit prin design cit si prin performante si facilitatile dedicate utilizatorului.

Cu alte cuvinte, colaborarea dintre cele doua companii se va concentra si pe ceea ce se afla in interiorul telefonului, nu numai pe anumite linii de design. Rezultatul? Se vorbeste deja de un terminal mobil unic, ce va avea in loc de clasica tastatura un ecran tactil . "Experienta companiei Prada in ceea ce priveste designul clasic, dar sofisticat in acelasi timp, o face si partenerul ideal cu ajutorul caruia vom imbina dezvoltarea unei viziuni unice cu tehnologia inovativa.

(continuarea in 7plus )

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din stiinta-tehnologie

Top

Cauta-ti perechea