Stiinta & Tehnologie

Poveste video cu Nokia N93i

Nokia N93i este un model pentru captarea uşoară şi schimbul de amintiri şi experienţe indiferent de timp şi spaţiu. Nokia a introdus astăzi modelul Nokia N93i, o cameră de înregistrare şi un computer multimedia într-un singur dispozitiv compact şi cu stil. Cu o serie de opţiuni avansate şi inovative – de la calitate video asemenea unui DVD pentru gestionarea încărcărilor video – modelul Nokia N93i permite înregistrarea unor filmuleţe de înaltă calitate oriunde şi oricand vă simţiţi inspiraţi.

“Cu dispozitive ca modelul Nokia N93i, credem că înregistrarea video poate deveni un fenomen de anvergură pe piaţă, similar cu cel al fotografiilor de pe telefonul mobil’, a declarat Satu Ehrnrooth, director din cadrul Camerelor din seria N de la Nokia. “Telefon subţire şi frumos Nokia N93i este dispozitivul ideal pentru conţinut video creat de utilizator, deoarece este conectat la o cameră de înregistrare digitală care este întotdeauna cu dvs. Puteţi chiar să încărcaţi instantaneu video-clipuri la dimensiunea lor iniţială de pe dispozitiv pe blog-urile on-line sau pe comunităţile video. Cu modelul Nokia N93i, împărtăşirea poveştilor dvs. este la fel de simplă precum înregistrarea şi vizualizarea acestora’.

Valabilitate. Cameră. Acţiune.

Puteţi înregistra filmuleţe de calitate DVD cu modelul Nokia N93i datorită capacităţii de înregistrare MPEG-4 VGA de pană la 30 de cadre pe secundă, înregistrare stereo şi audio şi stabilizator digital. Modelul Nokia N93i are de asemenea o cameră de 3.2 megapixeli (2048 x 1536 pixels) cu optică Carl Zeiss, zoom optic de 3x, auto-focus şi mod close -up. Cu cardul miniSD de 1 GB inclus în pachetul standard al modelului Nokia N93i, puteţi înregistra pană la 45 de minute de filmuleţe de calitate DVD sau pană la 1250 de fotografii de înaltă calitate.

Fotografierea este acum mult mai elegantă. Şi mult mai simplă.

Datorită design-ului compact şi subţire, modelul Nokia N93i este acum mai uşor de ţinut în buzunar. Are de asemenea un nou finisaj mat metalic şi o carcasă cu efect de oglindire. Display-ul principal de 2.4″ cu pană la 16 milioane de culori are un unghi de vizualizare de 160° şi joystick uşor de utilizat ce permite un control video fără probleme, şi există taste speciale pentru cameră pentru fotografiere , modificarea modului de fotografiere şi utilizarea rapidă şi uşoară a blitzului.

Fiecare poveste are nevoie de o audienţă. Găsiţi-o pe a voastră on-line.

Integrat în modelul Nokia N93i este un nou serviciu personal video şi foto de creare a blog-urilor numit Vox cu opţiuni de intimitate ce permit schimbul instantaneu de experienţe şi idei cu prieteni, familie, vecini şi cu întreaga lume. Alegeţi-vă video-clipurile şi fotografiile din galeria dvs. din dispozitivul Nokia N93i şi încărcaţi-le de pe dispozitiv pe Vox la dimensiunea lor iniţială.

Captarea imaginii este doar începutul.
Odată ce aţi început filmarea, materializaţi-vă ideea atata timp cat aceasta e află pe Nokia N93i împreună cu capacităţile de editare de pe dispozitiv. Pentru o editare avansată, modelul standard al pachetului Nokia N93i este prevăzut cu software Adobe Premiere Elements 3.0, ce permite realizarea de filmuleţe de înaltă calitate pe computerul dvs. compatibil. Aceste filmuleţe pot fi apoi transferate înapoi pe computerul dvs. multimedia sau scrise pe DVD-uri.

Creaţi-vă propria vizionare în premieră
Aduceţi floricele şi realizaţi o vizionare în comunitate a propriului blockbuster sau a celor mai recente fotografii. Nu trebuie decat să conectaţi dispozitivul Nokia N93i la un TV compatibil cu cablul video de conectare, stingeţi luminile şi bucuraţi-vă de spectacol. Sau dacă preferaţi modul wireless, folosiţi tehnologia LAN-ul wireless integrată (WLAN) pentru a realiza conectarea la un dispozitiv compatibil cu UPnP (Universal Plug and Play).

Mai mult decat filme.
Dispozitivul Nokia N93i este mai mult decat doar o cameră de înregistrare digitală - aceasta vă oferă tot ce aveţi nevoie. Proiectat pentru a funcţiona pe reţelele WLAN, 3G
(WCDMA 2100 MHz), EDGE şi GSM (900/1800/1900 MHz) dispozitivul

Nokia N93i oferă acces la internet cu bandă largă pentru răsfoirea şi încărcarea de conţinut şi pentru trimiterea şi primirea de email-uri, ce permit conectarea pe timpul deplasării. Aveţi de asemenea un MP3 player, poscast, radio stereo FM şi tuner TV .

Cu un design mai subţire şi mai compact, dispozitivul Nokia N93i urmează succesul modelului Nokia N93, ce a primit numeroase premii şi distincţii, inclusiv titlurile de ‘Telefon European Media al Anului 2006-2007′ acordat de Asociaţia Europeană de Sunet şi Imagine (EISA), ‘Inovaţia anului 2006’ de către Digital Video ărecum şi ‚Opţiunea Editorului pentru anul 2006’ de American Photo, pentru a enumera doar cateva dintre premiile obţinute.

Modelul Nokia N93i, ce se bazează pe un software S60 3rd pe Symbian OS, este aşteptat să înceapă a fi comercializat în timpul primului trimestru al anului 2007, în schimbul a aproximativ 600 de euro fără taxe.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din stiinta-tehnologie

Top

Cauta-ti perechea