Stiinta & Tehnologie

#porsche #romania #preturi #facelift #lansare #audi a6

Porsche Romania a lansat noul Audi A6

Porsche Romania, importatorul Audi pe plan local, a lansat ieri noua versiune a modelului Audi A6 . Vehiculul este disponibil in versiune de caroserie sedan si break, cu patru variante de motorizare pe benzina si trei diesel, la preturi cuprinse intre 35.700 euro si 67.788 euro cu TVA.

Noul A6 prezinta elemente cu un design nou precum grila fata de tipul “single-frame”, barele de protectie, proiectoarele de ceata si prizele de aer. In partea din spate noua versiune prezinta un nou difuzor de aer mai lat si tevi de esapament drepte precum si o banda ornamentala cromata pe bara de protectie.

Interiorul este unul foarte confortabil si elegant. Bancheta din spate este spatioasa si confortabila si dispune de tetiere in forma de L, iar optional se pot monta doua scaune individuale cu tapiterie din piele.

Clientii care prefera stiulul dinamic si sportiv pot alege pachetul sport S Line. Acesta sporeste performantele autoturismului, adaugand jante de 18, 19 sau 20 de inch si suspensii sport care coboara garda la sol cu 30 de mm. Scaunele sport, benzile ornamentale si tapiteria speciala sporesc atmosfera de lux a interiorului in nuante de negru. Pachetul S Line adauga o multitudine de detalii sport caroseriei.

Noul Audi A6 beneficiaza de o gama foarte larga de motorizari ce se incadreaza in norma de poluare Euro 5, exceptie facand motorizarea de 4.2 litri pe benzina care este Euro 4.

Motorizarea de baza pentru benzina este de 2.0 litri TFSI cu o putere de 170 CP. Varful de gama este reprezentat de motorul V8 FSI de 4.2 litri care produce 350 CP. In ceea ce proveste propulsoarele V6, Audi lanseaza doua versiuni ale lui FSI de 2.8 litri cu o putere de 190 CP si respectiv 220 CP.

Dieselul de baza este un motor cu 4 cilidri TDI de 2.0 litri, disponibil in doua versiuni de putere, de 136 CP sau 170 CP.

Audi a reusit sa reduca cu 15% consumul de carburant pentru toate motorizarile ce echipeaza noul model A6. Motorizarile pot fi legate la o transmisie manuala , la o transmisie tiptronic sau la o transmisie multitronic cu distributie variabila continua.

Audi ofera tractiune integrala Quattro pentru toate propulsoarele cu putere de 190 CP. Exceptie face motorului FSI de 2.8 litri si 190 CP cu transmisie manuala, noile Audi A6 sunt prevazute cu ultima generatie de tractiune integrala Quattro care transmite o parte mai mare din puterea motorului catre puntea spate.

Pentru acest an Audi estimeaza livrarea a 100 de modele iar pentru anul viitor importatorul vizeaza comercializarea a 400 de automobile Audi A6.


Pentru mai multe informatii despre ultimele modele de masini de pe piata aboneaza-te la Newsletterul Masini.acasa.ro

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din stiinta-tehnologie

Top

Cauta-ti perechea