Stiinta & Tehnologie

#smartphone #candybar #porsche p9522

Porsche P9522 se intoarce in negru

La mai bine de un an de la lansarea oficiala a telefonului mobil Porsche P9522 , compania producatoare va scoate pe piata un nou model, de culoare neagra si imbunatatiri in lista de specificatii tehnice .

Terminalul Porsche P9522 a fost lansat oficial pe piata la inceptului lunii octombrie 2008 de catre producatorul francez de telefoane mobile Sagem.

Specificatii tehnice

Noul Porsche P9522 isi patreaza forma de candybar si carcasa metalica de aluminiu. Modelul este smartphone care face parte din categoria de telefoane high-end . Printre specificatiile tehnice are raman neschimbate se numara si ecranul modelului de 2,8 inch. La capitolul conectivitate terminalul este dotat cu receptor GPS cu posibile functii aGPS, suporta conectivitate Wi-Fi si EDGE. Prima versiune a telefonului nu avea 3G si se pare ca nici Porsche P9522 din 2010 nu poseda aceasta caracterisitica.  In legatura cu aceasta problema, Jean-Luc Heal, vice presedintele Sagem Mobiles a declarat ca: "Nu cred ca aceasta caracteristica este importanta pentru clientii nostrii. Wi-Fi-ul din dotare este destul sa satisfaca poftele de internet ale utilizatorului."

Alte detalii

Totodata, terminalul are si camera foto de 5 MP si e posibil ca telefonul sa nu dispuna de flash, dar sa vina dotat cu autofocus. Daca lista de specificatii tehnice s-a imbunatatit s-ar putea ca senzorul foto a lui Porsche P9522 sa fie echipat si cu functii geo-tagging , dar aceste detalii nu au fost confirmate.

Modelul Porsche P9522 2010 are suport pentru slot card microSD si suport de citire amprenta, dispozitiv care e posibil sa fie un mod de protejare a propriului telefon mobil. Nou terminal va fi distribuit in anumite magazine. Pretul noului telefon nu a fost dat publicitatii.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din stiinta-tehnologie

Top

Cauta-ti perechea