Stiinta & Tehnologie

Porsche Design P’9521 – castiga premiul pentru cel mai bun design

Porsche Design a castigat anul acesta, la ceremonia de premiere „IF Awards”, premiul pentru cel mai bun design pentru telefonul mobil P’9521. Ceremonia, organizata anual de catre „INDUSTRIE FORUM DESIGN” din Hanovra, a avut loc anul acesta in cadrul celui mai mare targ de IT&C, „CeBIT”, in Hanover, Germania.

P’9521, primul telefon creat de Porsche Design, se remarca prin designul minimalist si prin calitatea materialelor naturale folosite, aluminiu si sticla minerala. Invelisul este alcatuit dintr-o singura bucata de aluminiu, obtinuta printr-o metoda speciala, ceea ce face ca telefonul sa aiba un design special.

Fonturile, designul si culorile din meniu subliniaza caracterul functional al telefonului. Ecranul, construit cu tehnologia OLED, are un unghi de rotire de 180 de grade, permitand telefonului sa fie folosit drept camera digitala . P’9521 este dotat cu un senzor pentru recunoastere a amprentei digitale, astfel incat posesorul poate fi unicul utilizator al dispozitivului.

Cititi continuarea articolului pe PCWorld.ro

Pentru a fi la curent cu cele mai recente lansari si informatii din domeniul telefoniei mobile aboneaza-te la Newsletterul Mobile.acasa.ro

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din stiinta-tehnologie

Top

Cauta-ti perechea