Stiinta & Tehnologie

PopCap anunta Peggle pentru telefoane mobile

PopCap Games, unul din cei mai mari dezvoltatori si distribuitori de jocuri casual pentru computerele personale, lucreaza la versiunea jocului Peggle pentru telefoane mobile .

Peggle este un joc in stil arkanoid, care este deja disponibil prin cativa operatori de telefonie mobila in America de Nord si Anglia.

Aceelasi stil

Din spusele celor de la PopCap, versiunea pentru telefoanele mobile a lui Peggle nu va fii diferita de cea cunoscuta de fani. In mare, Peggle este un titlu care combina alte trei jocuri cunoscute: pinball, pool si pachinko.

Cei de la PopCap spuns ca jucatorul are nevoie rabdare si indemanacare pentru a juca acesta noua provocare. Asemenea jocului pentru PC-uri, Peggle pentru mobile il pune pe utilizator in situatia de a arunca bile pentru a elimina toate punctele portocalii de pe tabla de joc.

PopCap lanseaza jocuri de succes

Realizatorii jocului nu sunt la prima lansare cu succes. Jocul Peggle pentru PC-uri a fost descarcat de 20 de milioane de utilizatori. Totodata, PopCap sunt cei care au dezvoltat alte jocuri casual celebre ca Chuzzle Mobile si Bookworm Mobile. In prezent cele mai de succes titluri ale companiei raman Bejeweled si Zuma.

Andrew Stein, director of mobile business development in cadrul PopCap declara ca: "PopCap continua sa fie un puct de sprijin pentru piata de jocuri pentru telefoane mobile. Peggle este un titlu in continua crestere si va fi lansat foarte curand pe toate dispozitivele mobile ca telefoane, smartphone-uri, PDA-uri PocketPC-uri, iPod-uri, iPhone-uri si multe altele.

Autor: Andreea Dihel

Pentru a fi la curent cu cele mai recente lansari si informatii din domeniul telefoniei mobile aboneaza-te la Newsletterul Mobile.acasa.ro

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din stiinta-tehnologie

Top

Cauta-ti perechea