Stiinta & Tehnologie

Polo SUV este programat in 2010

Polo-ul de la Volkswagen se inoieste anul viitor, iar in 2010 va primi si o varianta cu adevarat SUV in locul actualului Cross Polo. Masina va fi construita pe noua platforma de clasa B a grupului, cea pe care sta si noul Ibiza. La exterior, pe lanaga noua linie de design a Polo, SUV-ul va imprumuta “tuse” de la mai marii Tiguan si Touareg .

Garda la sol inalta, bara fata ampla sau pasajele rotilor sunt doar cateva exemple care vorbesc despre capacitatile off-road ale masinii. Aspectul general al masinii este atragator, gratie si grilei cromate si formei farurilor care amintesc de Eos sau chiar de coupe-ul Scirroco.

Nimeni nu a vorbit inca de pretul mini-ului 4X4 de la Volkswagen. SUV-ul va fi, cu siguranta, cea mai scumpa varianta de Polo si nu va putea fi achizitionat cu mai putin de 15 mii de euro. Printre concurentii sai se vor numara viitorul Crossman – Mini 4X4 – sau deja anuntatul cuplu Chevrolet/Corsa 4X4. Marind putin cercul, in aceeasi segment cu Polo SUV intra si Suzuki SX4 sau Fiat Sedici. Pana in 2010 cele doua modele “ gemene ” vor ajunge probabil la a doua generatie .

 

Pentru mai multe informatii despre ultimele modele de masini de pe piata aboneaza-te la Newsletterul Masini.acasa.ro

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din stiinta-tehnologie

Top

Cauta-ti perechea