Stiinta & Tehnologie

#parteneriat #apple #iphone #pioneer #carplay

Pioneer si Apple au semnat un acord pentru a conecta CarPlay la iPhone

In urmatoarele luni, utilizatorii de iPhone care au instalate in masini sisteme audio Pioneer vor putea utiliza aplicatia CarPlay intr-un mod mai extins, datorita unei noi colaborari intre cele doua companii.

CarPlay este o aplicatie destinata sistemelelor audio din automobile, care in curand va putea realiza conexiunea intre acestea si telefoanele iPhone, oferindu-le utilizatorilor acces la intreaga suita de aplicatii mobile instalate pe telefon.

"Prin furnizarea acestui sistem multimedia, Pioneer vrea sa le dea posibilitatea utilizatorilor de iPhone sa instaleze CarPlay in propriul automobil", a declarat Ted Cardenas, vice-presedinte al Departamentului de Marketing al companiei Pioneer.

Optiunea CarPlay va fi disponibila la inceputul verii printr-un update de soft al receiverelor multimedia Pioneer NEX aparute in 2014.

Potrivit unui raport publicat saptamana trecuta in ziarul japonez Nikkei, Alpine intentioneaza sa faca o contra-oferta pentru un sistem compatibil cu CarPlay, care va costa intre 500 si 700 de dolari si care urmeaza sa fie lansat in aceasta toamna.

Sursa foto: appleinfos.ro

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din stiinta-tehnologie

Top

Cauta-ti perechea