Stiinta & Tehnologie

#semnal #nokia #iphone 4

Pierderea semnalului la iPhone 4, subiect de gluma pentru Nokia

Cel mai mare dezvoltator de telefoane mobile de la ora actuala, compania finlandeza Nokia, a ironizat pe blogul oficial problemele de semnal pe care le are cel mai nou terminal Apple, iPhone 4 .

Cu cateva zile in urma, cei de la Engadget prezentau o demonstratie live in care aratau cum semnalul noului iPhone dispare bara cu bara daca telefonul este tinut in mana stanga. Aceasta problema apare din cauza ca antena este asezata in coltul din stanga, jos, iar semnalul este opturat de podul palmei.

O astfel de problema nu a fost intalnita prea des in lumea telefoanelor mobile, cel putin nu in era tehnologica din zilele noastre, iar solutia Apple este mai mult decat caraghioasa, CEO-ul Stve Jobs indemnand utilizatorii sa tina telefonul in asa fel incat sa nu atinga antena. Acest raspuns categoric a facut ca PR-ul Nokia sa ironizeze acest subiect, postand pe blogul companiei un ghid foarte serios despre cum trebuie tinut un telefon in mana. Bineinteles ca finalul postarii aduce aminte cititorului ca totul este o parodie si ca orice telefon Nokia poate fi tinut in mana oricum, iar semnalul va ramane intact.

In saptamanile urmatoare, telefonul Apple iPhone 4 este asteptat si pe piata autohtona. Acesta va fi oficial lansat de catre operatorul de telefonie mobila Orange in ambele variante de memorie interna, de 16 GB si de 32 GB.

Din pacate nu se stie daca iPhone-ul va fi disponibil in Romania in ambele culori, alb si negru, in ultima vreme existand  zvonuri care indica faptul ca iPhone 4 pe alb se va lansa mai tarziu. Probabil special pentru a fi rezolvate problemele de semnal.

Videoclipul Engadget care arata cum isi pierde un iPhone 4 semnalul.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din stiinta-tehnologie

Top

Cauta-ti perechea