Stiinta & Tehnologie

#entry-level #candybar #baterie #xenium x630 #philips

Philips prezinta un nou terminal, modelul Xenium X630

Noul telefon mobil al celor de la Philis se numeste Xenium X630. Asemenea altor modele Philips si acest telefon dispune de o baterie rezistenta.

Telefonul, compatibil cu retelele GSM, se va lansa probabil prima data in Rusia ca apoi sa fie disponibil si in restul Europei.

Specificatii tehnice

Noul Xenium este un candybar care masoara 111,8 x 48,9 x 15,1 mm si cantareste 118 grame. Totodata, modelul are un ecran de 2,4 inch cu rezolutie standard QVGA de 240 x 320 px si suport pentru 262.000 de culori.

Modelul se aseamana destul de mult cu terminalul Philips Xenium X710 care a fost anuntat de companie in luna ianuarie a lui 2009, dar inca nu s-a lansat pe piata. Noul model are memorie interna de 80 MB si o conectivitate bune pentru un entry-level , adica GPRS si EDGE, ambele de clasa 10, Bluetooth 2.0 cu A2DP si USB/miniUSB, versiunea 1.1. Alte detalii

Terminalul mai dispune de o camera foto modesta de 3,2 MP, fara flash sau autofocus, are player muzical si radio FM incorporat, plus suport pentru card microSDHC. Utilizatorul are posibilitatea sa mareasca spatiul de stocare pana la maxim 8 GB.

Bineinteles ca punctul foarte a lui Xenium X630 este bateria care are o capacitate de 1530 mAh. Aceasta rezista pana la 12 ore de convorbiri si pana la 50 de zile in modul stand-by. In prezent nu se stie data lansarii oficiale si nici pretul telefonului.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din stiinta-tehnologie

Top

Cauta-ti perechea