Stiinta & Tehnologie

#philips #xenium #x810 #x550 #slider #candybar #touchscreen #ecran tactil #alfanumeric #keyboard #tastatura #baterie

Philips anunta modelele Xenium X550 si X810

Philips anunta doua noi modele de telefoane mobile, terminalele Xenium X550 si X810 .

Asemenea altor telefoane Philips si cele doua au o baterie care rezista foarte mult.

Philips Xenium X810

Terminalul Philips Xenium X810 este urmasul unui model mai vechi al companiei, telefonul X800, care are ecran complet tactil. Xenium X810 dispune de aceelasi display sensibil la atingere cu rezolutie WQVGA, de 480 x 270 px.

Spre deosebire de modelul anterior, X810 compenseaza si printr-o tastatura standard alfanumerica care este activata cand telefonul este glisat. Modelul dispune de o camera foto de 3,2 MP fara flash, dar cu autofocus, conectivitate Bluetooth si GPRS. Din pacate Philips Xenium X810 nu dispune de 3G, iar versiunea de Bluetooth nu este nici ea cunoscuta. Este posibil ca noul model sa aiba aceleasi diminsiuni ca predecesorul sau, adica 101 x 52,4 x 16,3 mm, dar aceste detalii nu au fost confirmate de catre producator. Telefonul are player muzical si radio FM incorporat, plus suport pentru formate Office, Word, Excel, PowerPoint si PDF.

Philips Xenium X550


Modelul X550 este un candybar compact care masoara 112 x 45 x 11,7 mm si care dispune de un ecran cu rezolutie QVGA de 230 x240 px si suport pentru 262.000 de culori. Dupa cum se poate observa, dispozitivul este destul de modest din punct de vedere tehnic.

Asemenea lui X810, telefonul X550 dispune de o camera foto de 3,2 MP fara flash, dar cu autofocus, conectivitate Bluetooth si GPRS. Nici acest model Philips nu dispune de 3G, iar versiunea Bluetooth-ului nu este nici ea cunoscuta.

Terminalul mai vine cu radio FM incorporat si suport pentru cardul microSD. Marirea spatiului de stocare se poate face pana la 8 GB. Ambele terminale vor fi disponibile pe pietele din China si Europa de Est, dar in prezent nu se cunoaste data lansarii modelului si nici pretul lui.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din stiinta-tehnologie

Top

Cauta-ti perechea