Stiinta & Tehnologie

#benzina #petrom #masini #lukoil #pret benzina #scumpire benzina

Petrom si Lukoil au scumpit benzina

OMV Petrom si Lukoil au majorat din nou preturile la carburantii comercializati la pompele proprii. Scumpirile sunt cauzate de evolutia pietei produselor petroliere si deprecierea monedei euro in raport cu dolarul.

Benzinele la pompele Lukoil sunt mai scumpe cu 12 bani, in timp ce sortimentele de motorina au preturi mai mari cu 9 bani. In urma scumpirii, preturile arata in felul urmator: benzina Euroluk 95 - 5,98 lei/litru, benzina Ecto 98 - 6,61 lei/litru, motorina Euro L - 6 lei/litru, motorina Ecto Super Diesel - 6,32 lei/litru.

La pompele Petrom majorarea este de 5 bani pe litru atat in cazul benzinei, cat si in cazul motorinei. La benzinaria Petrom din Soseaua Pipera, Bucuresti, sunt afisate urmatorele preturi: benzina Standard 95 - 6,00 lei/litru, benzina Extra 99 - 6,42 lei/litru, motorina Standard - 6,05 lei/litru, motorina Extra - 6,28 lei/litru.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din stiinta-tehnologie

Top

Cauta-ti perechea