Stiinta & Tehnologie

#fabia #remat #rabla #skoda #porsche_romania

Peste jumatate din vanzarile Skoda au loc prin Rabla

Peste jumatate din vanzarile Skoda din Romania au loc prin intermediul programului Rabla , lunar comercializandu-se in medie aproximativ 700 de unitati, dupa startul acestei initiative de reinnoire a parcului auto national, a declarat NewsIn Daniel Moise , product manager Skoda.

"Consideram ca actualul Program de Innoire a Parcului National Auto este benefic pentru piata de autovehicule din Romania, indeosebi prin masurile nou introduse (cumularea a pana la trei prime si voucherele transmisibile)", a spus Moise.

El a mentionat ca media lunara a vanzarilor Skoda incepand cu luna martie este de aproapse 700 unitati Skoda, comparativ cu o medie de 260 de masini in primele doua luni ale anului.

"Desi in aceasta evolutie au intervenit si alti factori, precum sezonalitatea vanzarilor si probabil o perioada de expectativa a clientilor, impactul Programului este evident: mai mult de 50% din vanzarile curente sunt realizate cu subventiile reprezentate de primele de casare", a completat el.

Moise a mentionat ca, pentru acest an, Porsche Romania estimeaza "atingerea unui nivel de vanzari apropiat de cel din 2009, fapt pozitiv avand in vedere contextul general actual, la aceasta mentinere contribuind fara echivoc derularea Programului de Innoire a Parcului National Auto".

In anul 2009, Porsche Romania a livrat 8.857 de autoturisme Skoda.

Cititi mai multe pe Auto.ro

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din stiinta-tehnologie

Top

Cauta-ti perechea