Stiinta & Tehnologie

PES 2009 anuntat pentru telefoanele mobile

Jocurile de fotbal pentru telefoanele mobile nu sunt printre cele mai raspandite. Dar pentru fanii acestui joc, iata ca Konami Digital Entertainment GmbH, are o vestea buna.

Recent compania si-a anuntat intentia de extindere a jocului PES, adica Pro Evolution Soccer, cu un nou sezon, PES 2009, care este de fapt continuarea lui PES 2008. Jocul se va lansa atat pentru telefoanele mobile cat si pentru celebra consola a celor de la Nintendo, Wii-ul.

Ca si predecesorul...

Sistemul de control al noului joc este foarte asemanator cu cel al predecesorului, adica utilizatorul va putea sa manevreze atat fotbalistul cu mingea, cat si pe restul jucatorilor din jurul lui. Mai mult decat atat, noul titlu promite sa introduca diferite metode de joc cu stiluri cat mai variate.

Bineinteles ca fiecare dintre noi si-ar dori ca jocul pentru telefoane mobile sa aiba aceleasi caracterisitici ca si cel pentru Wii, care vine cu un numar mai mare de "miscari". Totodata, se prea poate ca telefoanele care sa includa accelerometru sa fie cele mai ideale pentru Pro Evolution Soccer 2009.

Inca in lucru...

Daca astepti jocul in aceasta luna lucrurile nu stau asa roz, dar totusi exista o veste buna. Pro Evolution Soccer 2009 se va lansa in aceasta toamna alaturi de varianta pentru PC-uri.

Chiar daca titlul este inca in lucru, cu putina rabdare vei primi capabilitati multiplayer pentru ca PES 2009 suport conectivitatea Bluetooth. Vei avea la dispozitie un nou "creier" care va tine cont de golurile marcate de tine, dar si de stadioane noi si sesiuni de anternament speciale.

Autor: Andreea Dihel

Pentru a fi la curent cu cele mai recente lansari si informatii din domeniul telefoniei mobile aboneaza-te la Newsletterul Mobile.acasa.ro

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din stiinta-tehnologie

Top

Cauta-ti perechea