Stiinta & Tehnologie

Pentru cine produce fabrica Nokia din Romania

Compania Nokia va produce la fabrica din comuna Jucu , judetul Cluj, telefoane mobile personalizate pentru locuitorii zonei EMEA - Europa, Orientul Mijlociu si Africa, a declarat, Anna Simai, Senior Communication Manager Nokia Europa de Sud-Est.


"Unul dintre motivele pentru care am decis sa construim aceasta fabrica in Romania este satisfacerea cererii aflata in crestere de pe pietele din zona EMEA. Asadar, produsele realizate in Romania, destinate zonei EMEA, vor fi personalizate pentru utilizatorii din aceasta zona. Mixul de productie pentru fiecare fabrica din aceasta regiune este diferit, insa fiecare dintre aceste facilitati de productie furnizeaza o anumita gama de produse. Fabrica de la Jucu face parte din reteaua globala de fabrici, Nokia avand o strategie de productie la nivel global", a aratat Simai.



Cititi continuarea in Hit.ro




Pentru a fi la curent cu cele mai recente lansari si informatii din domeniul telefoniei mobile aboneaza-te la Newsletterul Mobile.acasa.ro

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din stiinta-tehnologie

Top

Cauta-ti perechea