Stiinta & Tehnologie

Pe curand Sony Ericsson XPERIA X1

Tristete mare in randul fanilor Sony Ericsson , odata cu zvonul care brusc circula, cum ca modelul atat de mult asteptat Sony Ericsson XPERIA X1 este amanat pe anul viitor, adica in 2009.

Care era treaba cu XPERIA
Modelul Sony Ericsson XPERIA X1 a fost prezentat lumii in ediatia de anul acesta a congresului mondial de telefonie mobila de la Barcelona. XPERIA este primul telefon al companiei Sony Ericsson care utilizeaza sistemul de operare Windows Mobile.

XPERIA a fost anuntat atunci ca va veni echipat cu o tastatura QWERTY completa, ecran sensibil la atingere de 3 inchi cu rezolutie VGA, conectivitate HSDPA/HSUPA si suport Wi-Fi.

Este clar ca de la anuntarea lui toata lumea astepta cu infrigurare lansarea lui, care trebuia sa se intample la mijlocul acestui an. Dar se pare ca lucrurile nu mai sunt asa roz.

Surse Sony Ericsson

Zvonurile care zboara direct din site-ul oficial al Sony Ericsson, spun ca data probabila de lansare a smartphone-ului este de fapt 10 februarie 2009 . Mai jos avem o parte din lista de lansari de pe site-ul www.sonyericsson.com .

Dupa cum vedem, primul in lista este modelul mult ravnit de noi toti. Considerand ca blogul Sony Ercisson este o sursa de incredere nu prea mai avem ce face, decat sa asteptam rabdatori. Sa speram ca zicala "Good things come to those who wait", se va adeveri in final.

Speranta moare ultima

Totusi o farama de speranta mai ramane, pentru ca in mod oficial Sony Ericsson nu a facut nici o declaratie cu privirea la aceasta problema, deci intarzierea nu este tocmai...

Autor: Andreea Dihel

Pentru a fi la curent cu cele mai recente lansari si informatii din domeniul telefoniei mobile aboneaza-te la Newsletterul Mobile.acasa.ro

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din stiinta-tehnologie

Top

Cauta-ti perechea