Stiinta & Tehnologie

#smartphone #apple #android #PanicMe #aplicatie pericol

PanicMe, aplicatia care le spune prietenilor si familiei ca esti in pericol

De acum vei fi mult mai in siguranta cu ajutorul propriului smartphone. De fapt, este vorba de o aplicatie care te poate ajuta in caz de pericol. PanicMe trimite, printr-o simpla apasare, mesaje catre 30 de contacte din lista ta.

Folosindu-se de sistemul GPS, aplicatia PanicMe ii lasa pe destinatarii alertei sa vada locul in care utilizatorul se afla.

Alertele sunt catalogate folosind trei coduri de culori in functie de importanta. Astfel, alerta rosie le spune contactelor tale ca te afli intr-un pericol iminent de a fi atacat sau ranit, cea de culoare galbena anunta ca vei avea nevoie de ajutor in curand, iar cea verde sugereaza ca esti intr-o situatie cu un grad scazut de risc, cum ar fi faptul ca te-ai ratacit.

Aplicatia alerteaza pana la 30 de contacte din lista telefonului si poate fi accesata si de politie, care se poate conecta atunci cand este anuntata. Destinatarii sunt anuntati prin mesaje pop-up.

PanicMe a fost dezvoltata de firma DataMe si este gratuita in varianta cu alerta verde, scrie " DailyMail".  Versiunea completa costa 14.99 lire sterline si este valabila un an, fiind compatibila cu telefoanele Android, Apple si Windows.

Sursa foto: telegraph.co.uk

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din stiinta-tehnologie

Top

Cauta-ti perechea