Stiinta & Tehnologie

Panasonic P706ie, telefon mobil pentru Japonia

Cand vine vorba de Panasonic , romanii nu asociaza neaparat brandul cu telefoanele mobile, ci mai degraba cu electronice de casa.

In Japonia insa, unde Panasonic sunt unul din producatorii de frunte de telefoane mobile, lucrurile stau altfel. Cel mai potrivit loc pentru lansarea noului model Panasonic P706ie este chiar tara Soarelui Rasare.

Clamshell nipon

Noul P706ie vine la scurt timp dupa ce Panasonic dadea Japoniei alte terminale, precum Viera 921P si Mirror II. Asemenea celorlaltor doua modele mentionate, Panasonic P706ie, este un telefon din gama fashion cu functii de telefon mid-range , cel putin la japonezi.

Terminalul se bucura de anumite specificatii tehnice pe care in Europa alte terminale le au numai cand vine vorba de un smartphone, lucruri ca un ecran mare sau conectivitate buna.

Detalii tehnice

Noul Panasonic P706ie are doua ecrane, unul intern de 3 inch TFT cu o rezolutie de 240 x 427 pixeli si 262.000 de culori si unul extern de 0,8 inch cu o rezolutie de 96 x 25 pixeli. Tastatura terminalului este standard alfanumerica, dar pastreaza acelasi stil de tastatura lata si mare. In plus Panasonic P706ie vine cu butoane dedicate pentru capabilitatile sale TV.

Nu ii lipseste nici camera foto care in cazul acestui telefon este de 2 megapixeli cu autofocus si capabilitati de captare video in rezolutie VGA. Cand vine vorba de mesagerie lucrurile stau mai mult decat roz, pentru ca Panasonic P706ie suporta atasamente e-mail de pana la 2 GB. Din pacate producatorul nu a mentionat detalii despre memoria interna a telefonului, dar P706ie suporta atat carduri microSD cat si microSDHC cu capacitati de pana la 8 GB.

Panasonic P706ie masoara 109 x 49 x 16 mm si cantareste 106 grame, vine in trei culori, argintiu, negru si violet si va fi disponobil doar in Japonia prin reteaua DoCoMo.

Autor: Andreea Dihel

Pentru a fi la curent cu cele mai recente lansari si informatii din domeniul telefoniei mobile aboneaza-te la Newsletterul Mobile.acasa.ro

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din stiinta-tehnologie

Top

Cauta-ti perechea