Stiinta & Tehnologie

#webos #sprint #palm pixi

Palm Pixi va fi disponibil din octombrie

Cel mai recent terminal Palm , modelul Pixi va fi disponibil in Statele Unite ale Americii din luna octombrie 2009 si va fi distribuit prin operatorul de telefonie mobila Sprint.

Palm Pixi este o versiunea simplificata a lui Palm Pre, dar ruleaza acelasi sistem de operare WebOS .

Specificatii tehnice


Palm Pixi vine dotat cu serviciul Palm Synergy care da acces direct la Google, Microsoft Exchange ActiveSync, Facebook, Yahoo! si LinkedIn . Modelul masoara  111 x 55 x 10,8 mm si are un ecran de 2,63 inch, sensibil la atingere cu rezolutie de 320 x 400 pixeli.

Sub ecran terminalul dispune de o portiunea tactila care permite executarea unor gesturi care vor controla diferite moduri de navigare pe Internet. Totodata, telefonul dispune si de accelerometru si senzori de proximitate. La capitoul conectivitate, Palm Pixi este dotat cu Bluetooth cu EDR si A2DP care lasa utilizatorul sa conecteze un set ca casti audio wireless, slot microUSB, cel pentru mufa standard de 3,5 mm, receptor GPS si conectivitate EVDO Rev. A (Evolution-Data Optimized).

Alte detalii


Modelul este echipat cu un procesor Qualcomm MSM7627, dispune de 8 GB memorie interna si are o camera foto , de doar 2 MP cu flash LED si focus fix.

Smartphone-ul mai vine cu acces direct la magazinul de aplicatii Palm, Palm Beta App Catalog, care permite utilizatorilor sa descarce aplicatii dedicate retelelor sociale. Nici in prezent nu se cunosct alte piete pe care modelul va fi disponibil. Totodata, pretul terminalului nu a fost dat publicitatii.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din stiinta-tehnologie

Top

Cauta-ti perechea