Stiinta & Tehnologie

#palm #pixi #plus

Palm Pixi Plus a fost anuntat oficial

Cei de la Palm au anuntat oficial existenta lui Pixi Plus, urmasul lui Pixi, telefon care initial se credea ca se va lansa in luna februarie 2010.

Modelul trebuia sa fie disponibil in reteaua Verizon, iar Palm Pixi Plus ar fi trebuit, cel putin teoretic, sa fie disponibil de sarbatoarea sfantului Valentin.

Specificatii tehnice

Specificatiile tehnice ale lui Palm Pixi Plus nu difera de cele ale originalului. Astfel terminalul vine dotat cu serviciul Palm Synergy care ofera acces direct la Google, Microsoft Exchange ActiveSync, Facebook, Yahoo! si LinkedIn . Modelul masoara 111 x 54,9 x 10,9 mm, cantareste in jur de 110 grame si are un ecran de 2,63 inch, sensibil la atingere cu rezolutie de 320 x 400 pixeli. Sub ecran, terminalul dispune de o portiunea tactila care permite executarea unor gesturi care vor controla diferite moduri de navigare pe internet. Totodata, telefonul dispune si de accelerometru si senzori de proximitate. La capitoul conectivitate, Palm Pixi Plus este dotat cu Bluetooth cu EDR si A2DP care lasa utilizatorul sa conecteze un set ca casti audio wireless, slot microUSB, cel pentru mufa standard de 3,5 mm, receptor GPS si conectivitate EVDO Rev. A (Evolution-Data Optimized).

Alte detalii

Modelul este echipat cu un procesor Qualcomm MSM7627 de 600 MHz, dispune de 8 GB memorie interna si are o camera foto de doar 2 MP cu flash LED si focus fix, exact ca modelul lansat in urma cu doi ani.

Smartphone-ul mai vine cu acces direct la magazinul de aplicatii Palm, Palm Beta App Catalog, care permite utilizatorilor sa descarce aplicatii dedicate retelelor sociale. La americani Palm Pixi Plus e posibil sa coste in jur de 100 USD la abonament.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din stiinta-tehnologie

Top

Cauta-ti perechea