Stiinta & Tehnologie

#mini #touchscreen #ecran tactil #eos #palm pre

Palm EOS un Palm Pre mini

Palm Pre, cel mai recent terminal de la Palm , nu a fost inca lansat oficial. Totusi, se pare ca compania lucreaza deja la un urmas a lui Pre.

In prezent nu se stie clar cand noul model va fi anuntat, dar se zvoneste ca telefonul va costa intre 99 si 300 de USD.

Specificatii tehnice


Noul dispozitiv pare sa se numeasca Palm EOS, dar acest detaliu nu a fost confirmat de compania producatoare. Totusi, unele site-uri de specialitate au publicat detalii tehnice ale terminalului.

Palm EOS masoara 10,6 x 55 x 111 mm si cantareste in jur de 100 de grame. Modelul are un ecran sensibil la atingere de 2,63 inch cu rezolutie QVGA de 320 x 400 px. Telefonul mobil va dispune de o memorie interna de 4 GB. La capitolul mesagerie lucrurile se prezinta si ele bine. Palm EOS va suporta SMS-uri, MMS-uri si va avea incorporat un client de mesagerie instantanee . Totusi, nu se stie daca acesta va putea trimite si mesaje e-mail.

Alte detalii


Camera foto din dotarea dispozitivului este destul de modesta, de doar 2 MP, dar va avea focus fix si flash. Modelul va dispune si de conectivitate Bluetooth, versiunea 2.1, cu tehnologia A2DP si EDR, plus suport USB 2.0 prin intermediul microUSB-ului.

Palm EOS va avea player muzical care va putea reda formate WAV, MP3, AAC si AAC+. Fisierele video suportate sunt MPEG4, H.264 si H.263, iar terminalul va dispune de o noua interfata web. Modelul va avea si functii aGPS , plus un acumulator cu o capacitate de 1150 mAh.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din stiinta-tehnologie

Top

Cauta-ti perechea