Stiinta & Tehnologie

#palm #pixi #concurs

Palm "doneaza" 25 de modele Pixi

Cel mai recent terminal din gama Palm , modelul Pixi va fi distribuit gratuit in 25 de exemplare unor castigatori.

Palm a anuntat ca va lansa un concurs in care premiul cel mare va fi unul din modelele Pixi puse la bataie.

Doar pentru SUA

Din pacate concursul nu este destinat decat utilizatorilor din Statele Unite ale Americii. Pe site-ul oficial, reprezentantii Palm au spus ca cei 25 de castigatori vor fi anuntati candva la sfarsitul lui 2009. Totodata, concursul de desfasoara pentru a marca lansarea oficiala a modelului pe piata.

Din pacate nici pana in prezent compania producatoare nu a anuntat data oficiala a lansarii terminalului. Pentru concurs participantii trebuie sa completeze o lista de inscriere si sa astepte sa fie trasi la sorti. Palm Pixi vine dotat cu serviciul Palm Synergy care da acces direct la Google, Microsoft Exchange ActiveSync, Facebook, Yahoo! si LinkedIn. Modelul masoara  111 x 55 x 10,8 mm si are un ecran de 2,63 inch, sensibil la atingere cu rezolutie de 320 x 400 pixeli. Sub ecran terminalul are o portiune tactila care permite executarea unor gesturi care vor controla diferite moduri de navigare pe Internet. Totodata, telefonul dispune si de accelerometru si senzori de proximitate.

Alte detalii

La capitoul conectivitate, Palm Pixi este dotat cu Bluetooth cu EDR si A2DP care lasa utilizatorul sa conecteze un set ca casti audio wireless, slot microUSB, cel pentru mufa standard de 3,5 mm, receptor GPS si conectivitate EVDO Rev. A (Evolution-Data Optimized).

Modelul este echipat cu un procesor Qualcomm MSM7627, dispune de 8 GB memorie interna si are o camera foto , de doar 2 MP cu flash LED si focus fix. Smartphone-ul mai vine cu acces direct la magazinul de aplicatii Palm, Palm Beta App Catalog, care permite utilizatorilor sa descarce aplicatii dedicate retelelor sociale.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din stiinta-tehnologie

Top

Cauta-ti perechea