Stiinta & Tehnologie

#lenovo #telefon mobil #asia

P80, noul mobil marca Lenovo

Cunoscuti pentru productia de laptopuri, compania Lenovo a facut un nou pas si a prezentat un alt telefon mobil.

Terminalul nu este o noutate in Japonia, compania mai lansand o serie de terminale, ca modelele P618, P668, P709 sau altele.

Specificatii tehnice

Noul Lenovo P80 masoara 105 x 50 x 16 mm si cantareste 128 de grame. Telefonul are doua ecrane, unul extern de 1.0 inch si al doilea intern de 2,8 inch.

Primul ecran este OLED , iar al doilea LCD, iar culorile suportate de acesta sunt de 260.000. In schimb, nu se cunoaste rezolutia lui.

Lenovo P80 functioneaza in retele GSM de 900 mHz si cele DCS la 1800 mHz. Bateria este standard Litiu-Ion cu o capacitate de 870 mAh.

Cu multimedia pusa la punct

Noul terminal Lenovo are o camera foto modesta de doar 2 megapixeli. Totusi, aceasta poate face capturi video la o rezolutie QCIF cu 15 fps .

Telefonul are radio FM incorporat, dar si player muzical care suporta formate Mp3, AAC, AAC+, MID, WAV si ARM. Player-ul video duce in spate formatele MPEG4, 3GP si H.263.

Lenovo P80 va fi distribuit in sapte culori, printre care rosu, albastru sau verde. Din pacate terminalul va fi disponibil numai in Asia. Pretul lui nu a fost anuntat.

Autor: Andreea Dihel

Pentru a fi la curent cu cele mai recente lansari si informatii din domeniul telefoniei mobile aboneaza-te la Newsletterul Mobile.acasa.ro

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din stiinta-tehnologie

Top

Cauta-ti perechea