Stiinta & Tehnologie

#orance #care center #smart services

Orange Smart Services si Care Center, asistenta pentru telefoane

Operatorul de telefonie mobila Orange anunta lansarea Smart Services si Care Center , doua noi servicii de asistenta pentru utilizatorii de smartphone-uri sau de alte tipuri de telefoane.

Fie ca sunt sau nu clienti Orange, cu Smart Services, toti cei care detin un smartphone beneficiaza de asistenta din partea expertilor din magazinele Orange pentru configurarea completa a telefonului.

Astfel, utilizatorii vor avea parte de servicii de instalare a cartelei SIM, verificare si configurare a setarilor de SMS, MMS si internet, casuta de e-mail, instalarea de diverse aplicatii pe telefon (Yahoo, Facebook, Twitter), actualizarea software-ului si configurarea accesului la aplicatiile specifice fiecarui model de telefon.

Tariful pentru pachetul Smart Services este de 5,21 de euro (TVA inclus), iar pentru 2,10 euro (TVA inclus) in plus clientii primesc si serviciul Transfer de continut, care le permite sa transfere informatiile din telefon atunci cand se decid sa il inlocuiasca. Smart Services este disponibil in reteaua Orange shop.

In Care Center, clientii Orange primesc, pe loc, asistenta si servicii de reparatii ale telefoanelor in cazul anumitor defectiuni, fara a mai fi nevoie ca acestea sa fie trimise in service. Care Center-ul este un spatiu special amenajat in Orange concept store si in Orange shop Pantelimon, unde pot fi decodate telefoane, pot fi schimbate tastaturi si carcase, se pot efectua reparatii mecanice si se pot face reactualizari de software. Totodata clientii pot veni in Care Center si pentru operatiuni mai simple, precum verificarea parametrilor de SMS si MMS. In functie de complexitatea interventiei, tarifele variaza intre 20 si 450 de lei (TVA inclus).

Smart Services si Care Center intregesc portofoliul Orange Care care include serviciile Redirectionarea apelurilor in caz de urgenta, Asigurarea pentru telefon, card de date si modem, SIM Agenda Back-up, Transfer de continut, Buy-Back, alaturi de serviciile Asigurarea pentru factura si Smartphone Expert . Orange Care este un program dezvoltat la nivelul grupului France Telecom -Orange cu scopul de a oferi solutii complete de protectie pentru telefoane si pentru continutul lor, precum si asistenta clientilor Orange pe tot parcursul experientei de utilizatori de telefonie mobila.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din stiinta-tehnologie

Top

Cauta-ti perechea