Stiinta & Tehnologie

Orange si Nokia la comun

Orange si Nokia, doua nume sonore in industria de telefoane mobile si-au unit fortele, cel putin asa reiese din comunicatul de presa dat de cele doua companii.

Nu ar trebui sa ne mire acest lucru, mai ales ca Nokia nu este la primul parteneriat, acestea incepand sa fie "o moda". Dar sa vedem ce vor pune la cale cele doua companii. Colaborare dintre Nokia si Orange va acoperi domeniul muzicii, jocurilor pe mobil, hartilor, publicitatii si serviciilor bazate pe localizare.

Inca trei ani impreuna

Asa se face ca cele doua au semnat acest parteneriat strategic si international prin care extind acordul initial semnat de cele doua companii in luna februarie 2008. Cei doi lideri au incheiat un parteneriat pe 3 ani, care prevede adaugarea a 10 noi telefoane Nokia in gama Orange Signature si includerea muzicii intr-o oferta combinata de jocuri, publicitate, harti si servicii bazate pe localizare.

"Aceasta colaborare subliniaza intentia Orange de a incheia parteneriate strategice pentru a oferi clientilor cea mai buna experienta de comunicare multimedia mobila, in cel mai simplu mod posibil", a declarat Olaf Swantee, EVP Personal Communications Services din cadrul Orange.

Georges Penalver, EVP Group Strategic Marketing la Orange a adaugat: "Avand in vedere pozitia de lider a Orange in ceea ce priveste inovatia in domeniul serviciilor multimedia mobile si parteneriatele cu liderii in furnizarea de continut mobil, Orange considera ca telefoanele Nokia si platforma Ovi formeaza un cadru solid pentru oferirea unei game de servicii comune."

Multimedia, all the way

"Suntem multumiti de semnarea acestui parteneriat strategic cu Orange si credem ca imbinarea serviciilor Signature si Ovi va extinde si imbogati gama de aplicatii disponibila pentru clienti. Speram ca aceasta stransa colaborare sa se extinda dincolo de domeniile initiale de interes, precum muzica, jocurile, hartile si publicitatea si sa adaugam noi servicii pe viitor", spune si Kai Öistämö, EVP, Devices, Nokia.

Si uite asa se face ca parteneriatul va lasa cele doua companii sa colaboreze in zona de marketing pentru a sustine lansarea unor noi telefoane si dezvoltarea aplicatiilor multimedia. Frumos! Sa vedem ce iese pana la urma.

Autor: Andreea Dihel

Pentru a fi la curent cu cele mai recente lansari si informatii din domeniul telefoniei mobile aboneaza-te la Newsletterul Mobile.acasa.ro

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din stiinta-tehnologie

Top

Cauta-ti perechea