Stiinta & Tehnologie

Orange ofera iPhone-ul 3G la oferta

Despre iPhone 3G s-a tot vorbit, iar la inceputul lunii august primeam asigurari din partea operatorului de telefonie mobila Orange ca acest terminal va ajunge si la noi prin intermediul lor.

Jumatate de Luna Mai tarziu Orange Romania ne prezinta si oferta speciala pregatita de ei pentru actualii si viitorii doritori ai telefonului de la Apple.

Valabil si cu pre-comanda

Din data de 7 august, clientii sau doritorii de iPhone puteau sa se inregistreze online pentru a pre-comanda telefonul prin adresa de web ww.orange.ro/iphone.

Altfel, iPhone se va lansa in Romania asa cum s-a stabilit pe data de 22 august, la ora 00:00, cand Orange va deschide simultan portile a 6 magazine Orange din toata tara. Cele sase magazine sunt urmatoarele: Orange concept store din Bucuresti, din Iasi (Bd. Anastasie Panu), Cluj (Bd. 21 Decembrie), Brasov (St. Muresenilor), Timisoara (Bd. Republicii) si Constanta (Sos. Stefan cel Mare).

Oferta Orange

Dupa spusele celor de la Orange, clientii noi care doresc sa isi cumpere un iPhone pot alege intre cele doua abonamente dedicate in valoare de 39 de euro, respectiv 59 euro/luna, care includ minute nationale, mesaje scrise, pachete cu trafic de date si tarife speciale pentru apelurile internationale. Telefonul poate costa intre 179 de euro si 489 de euro, in functie de modelul ales, de tipul de abonament utilizat si de perioada contractuala a abonamentului.

Clientii vechi Orange au in schimb mai multe avantaje pentru ca acestia au tarife reduse la achizitionarea telefonului prin programul de fidelizare Orange Thank You. Astfel, daca esti client Orange si activezi o optiune in valoare de 12 euro pe luna, care ofera minute si trafic de date incluse, poti cumpara un iPhone la tarife reduse de pana la 289 euro. Pentru clienti Orange, cu abonamente lunare in valoare de peste 32 de euro, pretul telefonului Apple ajunge la 209 euro.

Autor: Andreea Dihel

Pentru a fi la curent cu cele mai recente lansari si informatii din domeniul telefoniei mobile aboneaza-te la Newsletterul Mobile.acasa.ro

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din stiinta-tehnologie

Top

Cauta-ti perechea