Stiinta & Tehnologie

Orange lanseaza telefonul BIC

Se pare ca traim vremuri destul de interesante, dar si usor traznite. Daca pana acum Disney si Dior s-au lansat pe piata cu telefoanele lor mobile si ne-au lasat "reci" cu ele, mai sunt si altiica ei.

Este vorba de compania producatoare de pixuri , gume de sters, lame de ras sau lanterene, BIC, care mai nou au scos pe piata propriul lor telefon mobil.

Mobil “a la” BIC & Orange

Dar BIC-ul nu a plecat singur in lume si de mana cu bine cunoscutul operator de telefonie mobila Orange din Franta. Intitulat foarte “sugestiv” BIC Phone, terminalul este, asa cum era de asteptat, un entry-level in toata regula si vine la pachet impachetat asemenea lamelor de ras.

Iata ca BIC se comporta exemplar si daruiesc la pachet doritorilor un card SIM, 60 de minute de convorbiri gratuite si baterie incarcata. Cardul SIM poate fi reincarcat atunci cand creditul este consumat si este valabila mai mult de un an.

Cum arata...

La acest capitol trebuie mentionate masurile lui BIC si anume 98 x 44 x 12,6 mm, adica un telefon compact care cantareste 61 de grame. Terminalul nu este prea destept, fiind un entry level care trimite mesaje si suporta convorbiri, dar are radio FM incoporat si port USB.

Telefonul va fi lansat in Franta din luna august, va costa 49 de euro si va fi dinsponibil pentru doritori in doua culori, citrus orange si lime green. Mai mult decat atat, acesta va fi distribuit nu doar prin magazinele specializate, dar in orice supermarket , gara sau aeroport.

Autor: Andreea Dihel

Pentru a fi la curent cu cele mai recente lansari si informatii din domeniul telefoniei mobile aboneaza-te la Newsletterul Mobile.acasa.ro

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din stiinta-tehnologie

Top

Cauta-ti perechea