Stiinta & Tehnologie

Orange lanseaza serviciu TV pentru telefoane mobile

Daca nu demult, Orange prezenta in cadrul CTIA un filmulet despre un nou serviciu care numara calorii si promitea ca te ajuta sa iti mentii silueta, compania face un nou anunt.

Daca ai impresia ca acum compania vine sa dezminteasca serviciul initial, te inseli. In schimb Orange propune un nou serviciu, de televiziune, care sa fie disponibil atat pentru telefoanele mobile cat si pentru PC.

Prima pe lista: Franta

Dupa spusele lor, serviciul va incepe sa fie functional de la sfarsitul acestui an si utilizatorul va avea la dispozitie sase canele TV si video-on-demant pe televizorul propriu, PC sau dispozitiv mobile, adica si celularul tau.

Numit "Cinéma Séries", serviciul va fi lansat pentru inceput doar in Franta, la sfarsitul acestui an. Pe plan mondial nu este inca nimic sigur, iar datele lansarii trebuie inca determinate. Din spusele celor de la Orange acest serviu este primul de acest gen din istoria operatorilor de telefonie mobila.

"Ducem oferta noastra la un nou nivel. Utilizatorii nostrii pot sa aleaga cum, unde si cand sa urmareasca programele favorite", a declarat Béatrice Mandine, director de relatii de presa la Orange.

Prezentare in cadrul MIPTV 2008

Orange si-a prezentat serviciul in cadrul MIPTV 2008 de la Cannes. Unul din canalele de televiziune va fi in high-definition. Canalele vor contine programe si filme.

Dar nu oricine va putea sa urmeareasca programe TV pe telefon. Ai nevoie de conectivitate 3G si un ecran de telefon ceva mai generos ca sa poti vizualiza decent un film. Continutul video va fi sub forma de acces exclusiv si va cuprinde filme si seriale TV de la Warner Bros. International Television, HBO si case de film franceze ca Fidélité si Gaumont.

Singura problema este pretul nu a fost anuntat, dar se anticipeaza ca plata pentru Cinéma Séries se va face lunar. Sa vedem cum vor decurge lucrurile.

Autor: Andreea Dihel

Pentru a fi la curent cu cele mai recente lansari si informatii din domeniul telefoniei mobile aboneaza-te la Newsletterul Mobile.acasa.ro

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din stiinta-tehnologie

Top

Cauta-ti perechea