Stiinta & Tehnologie

#camera foto #smartphone #Oppo N1

Oppo N1, smartphone-ul cu display generos si camera rotativa

Chinezii de la Oppo au lansat un smartphone inedit in cadrul unui eveniment ce a avut loc in Beijing. Terminalul se numeste Oppo N1 si beneficiaza de un display de 5.9 inchi, dar si de o camera foto capabila sa se roteasca la un unghi de 206 grade.

Noul smartphone are ecranul cu rezolutie full HD si se bazeaza pe un procesor quad-core Snapdragon de 1.7 GHz, avand o memorie RAM de 2 GB. Spatiul de stocare este de 16 GB si de 32 GB, dar slotul pentru cardul de memorie nu este prezent.




Potrivit gsmarena.com, Oppo N1 dispune de o camera foto de 13 MP, cu senzor CMOS, care se roteste la 206 grade, putand fi folosita astfel si pe post de camera frontala. In plus, camera beneficiaza de sase lentile si poate fi actionata cu telecomanda, O-Click, de la o distanta de 5 metri.




Zona de sub camera este sensibila la atingere, fiind numita de chinezi O-Touch. In functie de gesturile pe care utilizatorul le face, cu ajutorul acestei functii se poate actiona browserul de internet, asculta muzica sau smartphone-ul poate executa anumite comenzi.

Oppo N1 ruleaza Color OS, un sistem de operare bazat Android 4.2.2., si va costa 571 de dolari.



Sursa foto: trustedreviews.com
 

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din stiinta-tehnologie

Top

Cauta-ti perechea