Stiinta & Tehnologie

#opera mini 10 beta 2 #windows mobile #symbian #opera link

Opera Mobile 10 beta 2, in limba araba si ebraica

Cea mai recenta versiune beta a browser-ului pentru telefoanele mobile, Opera Mini 10, a primit un nou update.

De acum "navigatorul" suporta vizualizare de site-uri in limba araba si ebraica , iar noua varianta beta poate fi descarcata gratuit de pe site-ul oficial al producatorului.

La fel ca pana acum

Astfel, versiunea beta 2 pentru telefoanele care ruleaza Windows Mobile suporta site-uri web in limba araba si ebraica, dispune de un motor mai rapid de incarcare a paginii si are un suport de auto-rotatie mai bun. Pe de alta parte, versiunea browser-ului pentru terminalele cu Symbian are o singura noutate, implementarea suportului pentru tastatura. Altfel, imbunatatirile aduse acestei variante raman aceleasi ca si pana acum, iar posesorii de mobile cu ecran tactil vor avea o interfata mult mai "prietenoasa". Fiecare utilizator se poate bucura in plus de un download manager, Opera Link , un management mai bun al memoriei telefonului, plus o serie de bug-uri pe care producatorul le-a reparat.

Ca si in cazul variantei anterioare si Opera Mobile 10 are o serie de caracteristici speciale. Browser-ul isi pastreaza design-ul cu o interfata intuitiva, dispune de navigare cu tab-uri asemenea navigatoarelor normale destinate sistemelor desktop si are o interfata optimizata pentru dispozitivele cu ecran tactil.

Alte detalii

Totodata, noul Opera Mini 10 vine cu un sistem care poate retine parolele si le pastreaza securizate pentru a nu putea fi accesate de oricine si dispune de "speed dial", un modul care pune la dispozitia utilizatorului pagini web selectate anterior de acesta.

In prezent, Opera Mini este unul din cele mai folosite navigatoare de Internet pentru dispozitivele mobile. Browser-ul ruleaza pe platforme care suporta Java.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din stiinta-tehnologie

Top

Cauta-ti perechea